Una recepta vegana i saludable. Ideal per a qualsevol dinar d’estiu!
Receptes
Amanida de mongetes blanques

Ingredients
- 200 g de mongetes blanques cuites
- 1 ceba morada
- 1 cogombre
- 1 pebrot verd
- 100 g de tomàquets cherry
- 20 ml de vinagre de sidra de poma Borges
- 50 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- Sal i pebre al gust
Pas a pas
-
Pas 1
En un bol gran, barreja les mongetes amb la ceba, el cogombre tallat a daus, el pebrot verd a tires i els tomàquets cherry tallats per la meitat.
-
Pas 2
En un recipient petit, barreja el vinagre de sidra de poma, l’oli d’oliva verge extra, la sal i el pebre. Remena bé.
-
Pas 3
Aboca l’amaniment sobre la barreja de mongetes i verdures. Remena suaument perquè s’impregnin bé.
-
Pas 4
Refrigera l’amanida durant 15-20 minuts.