Recipes

Amanida de pasta amb salmó

45 min

Time

4 persons

Servings

FÀCIL

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Ensalada de pasta con salmón

Ingredients

  • 320 g de penne
  • 240 g de salmó fumat
  • 60 g d’avellanes D.O. Reus Pizarro Borges
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Broges
  • Sal i pebre al gust
  • Un pessic de fonoll fresc picat

Per a la salsa

  • 150 g de formatge blau suau ratllat (el pots combinar amb altres formatges al gust)
  • 200 ml de beguda d’avellana Borges Natural
  • Un pessic de nou moscada
  • Un toc de comí

Avellana torrada Pizarro

Oli d’oliva verge extra

Beguda de nou i arròs

Step by step

  1. Step 1

    Bull la pasta seguint les instruccions del fabricant.

  2. Step 2

    Cola-la i tira-hi un raig d’oli d’oliva verge extra perquè agafi més sabor i no s’enganxi.

  3. Step 3

    Deixa-la refredar i afegeix-hi el salmó fumat tallat a tires fines i les avellanes picades. Salpebre-la i posa-hi el fonoll.

  4. Step 4

    Per a la salsa, fon els formatges en un cassó i incorpora-hi la beguda d’avellana, la nou moscada i el comí. Remena-ho bé fins que els sabors s’integrin.

  5. Step 5

    Mescla la salsa amb la pasta i deixa-ho refredar tot a la nevera.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later