Receptes

Amanida de pasta amb salmó

45 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ensalada de pasta con salmón

Ingredients

  • 320 g de penne
  • 240 g de salmó fumat
  • 60 g d’avellanes D.O. Reus Pizarro Borges
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Broges
  • Sal i pebre al gust
  • Un pessic de fonoll fresc picat

Per a la salsa

  • 150 g de formatge blau suau ratllat (el pots combinar amb altres formatges al gust)
  • 200 ml de beguda d’avellana Borges Natural
  • Un pessic de nou moscada
  • Un toc de comí

Avellana D.O. Reus Pizarro

Oli verge extra

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    Bull la pasta seguint les instruccions del fabricant.

  2. Pas 2

    Cola-la i tira-hi un raig d’oli d’oliva verge extra perquè agafi més sabor i no s’enganxi.

  3. Pas 3

    Deixa-la refredar i afegeix-hi el salmó fumat tallat a tires fines i les avellanes picades. Salpebre-la i posa-hi el fonoll.

  4. Pas 4

    Per a la salsa, fon els formatges en un cassó i incorpora-hi la beguda d’avellana, la nou moscada i el comí. Remena-ho bé fins que els sabors s’integrin.

  5. Pas 5

    Mescla la salsa amb la pasta i deixa-ho refredar tot a la nevera.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later