Perfecta per a qualsevol àpat! Prepara-la i comparteix-la amb els teus amics i familiars.
Receptes
Amanida de préssec i burrata

Ingredients
- 2 préssecs madurs però ferms
- Un grapat de ruca o de brots tendres
- 1 burrata gran
- 6-8 fulles d’alfàbrega fresca
- Un grapat de nous
- 1 cullerada de vinagre balsàmic de Mòdena amb spray Borges
- 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
Renta i talla els préssecs a grills fins. També els pots marcar en una paella o en una graella fins que es torrin lleugerament.
-
Pas 2
Posa una base de ruca o de brots en un plat gran i distribueix els grills de préssec per damunt.
-
Pas 3
Posa la burrata al centre de l’amanida.
-
Pas 4
Afegeix-hi les fulles d’alfàbrega i unes nous a trossos.
-
Pas 5
Per a la vinagreta, mescla l’oli d’oliva verge extra amb el vinagre balsàmic de Mòdena i posa-hi un pessic de sal i pebre. Aboca-la damunt de l’amanida a poc a poc, perquè es reparteixi d’una manera uniforme.