Receptes

Amanida fàcil de quinoa

20 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida fàcil de quinoa

Ingredients

  • 200 g de quinoa
  • 1 alvocat gran
  • ½ poma golden
  • 80 g de formatge blau estil gorgonzola
  • 2 llaunes de tonyina al natural

Per a la vinagreta:

  • 60 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 20 ml de vinagre balsàmic (o crema balsàmica de Mòdena) Borges
  • 1 culleradeta de mostassa de Dijon
  • Unes gotes de suc de taronja
  • Sal i pebre
  • 80 g de nous picades Borges Pizarro

Oli verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Nou en gra Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

    Bull la quinoa seguint les instruccions del fabricant. Escorrela i deixa-la refredar a la nevera. 

  2. Pas 2

    Talla l’alvocat i la poma a rodanxes fines i afegeix-los a la quinoa. Incorpora-hi el formatge blau esmicolat i la tonyina ben escorreguda. 

  3. Pas 3

    Per a la vinagreta, mescla tots els ingredients i aboca-la damunt de l’amanida. Remena-ho bé i serveix-la ben freda. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later