Una amanida fresca i perfecte per a l’estiu!
Receptes
Amanida de ruca amb un toc ‘crunchy’

Ingredients
- 120 g de ruca fresca
- 1 poma verda
- Un grapat de cireres
- 60 g de nous a trossos
- 30 g de pipes pelades
- 60 g de formatge feta
- 30 ml d’oli d'oliva extra verge Borges
- 10 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges amb spray
- Sal i pebre al gust
Pas a pas
-
Pas 1
En un bol, mescla la ruca amb la poma tallada a làmines fines i amb els grans de la magrana.
-
Pas 2
Afegeix-hi les nous, les pipes i el formatge esmicolat.
-
Pas 3
Amaneix-ho amb un rajolí d’oli d’oliva extra verge i ruixa el vinagre balsàmic de Mòdena Borges amb spray per tota l’amanida, per distribuir bé el sabor.
-
Pas 4
Remena-ho bé, salpebre-ho al gust i serveix-ho de seguida.