Receptes

Amanida de ruca amb un toc ‘crunchy’

15 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida de ruca amb un toc ‘crunchy’

Una amanida fresca i perfecte per a l’estiu!

Ingredients

  • 120 g de ruca fresca
  • 1 poma verda
  • Un grapat de cireres
  • 60 g de nous a trossos
  • 30 g de pipes pelades
  • 60 g de formatge feta
  • 30 ml d’oli d'oliva extra verge Borges
  • 10 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges amb spray
  • Sal i pebre al gust

Oli d’oliva verge extra

Vinagre balsàmic de Mòdena amb Spray

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un bol, mescla la ruca amb la poma tallada a làmines fines i amb els grans de la magrana.

  2. Pas 2

    Afegeix-hi les nous, les pipes i el formatge esmicolat.

  3. Pas 3

  4. Pas 4

    Remena-ho bé, salpebre-ho al gust i serveix-ho de seguida.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later