Receptes

Arròs cremós amb coliflor

30 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Arròs cremós amb coliflor

Ingredients

  • 400 g de coliflor
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 60 ml de beguda d’ametlla Borges Natura
  • 20 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 70 g de formatge parmesà ratllat
  • 300 g d’arròs
  • 600 ml d’aigua o brou de verdures
  • Sal i pebre

Beguda d’ametlla

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Daura mitja ceba i un all en una paella fonda amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Afegeix-hi la coliflor i cuina-la durant uns minuts. Cobreix-la amb aigua i cuina-la uns 20 minuts més. Salpebre-la. 

  2. Pas 2

    Tritura la mescla, afegeix-hi uns 20 ml d’oli d’oliva verge extra i la beguda d’ametlla i tritura-la de nou. Rectifica de sal i reserva. 

  3. Pas 3

    En una altra paella, daura laltra mitja ceba i un all en un raig d’oli d’oliva verge extra. Afegeix-hi l’arròs i fregeix-lo durant uns minuts. Aboca-hi l’aigua o el brou de verdures i cou-lo a foc mitjà, sense destapar, durant uns 15-20 minuts. 

  4. Pas 4

    Retira’l del foc, afegeix-hi la crema de coliflor i rectifica de sal si és necessari. 

  5. Pas 5

    Serveix el plat amb formatge parmesà ratllat pel damunt. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later