Receptes

Arròs fregit amb verdures

20 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

ARRÒS FREGIT AMB VERDURES

Ingredients

  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 1 carabassó
  • 2 pastanagues mitjanes
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 gra d'all
  • 4 tasses d'arròs
  • Un raig d'oli d'oliva suave Borges
  • Sal i pebre
  • Una mica de clau
  • Un toc de romaní fresc
  • 1 full de llorer
  • Un grapat de Cocktail Natura Mix Antiox

Mix Antiox

Oli d’oliva sabor Suau

Pas a pas

  1. Pas 1

    Sofregiu el porro, la ceba i la gra d’all amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Quan estiguin escalfats, afegeix les pastanagues tallades a làmines i sofregeix-ho tot durant uns minuts.

  2. Pas 2

    A continuació afegeix el pebrot verd i el vermell (pots utilitzar també el groc, perquè dona molt de color al plat) i, finalment, el carabassó tallat a rodanxes. No deixis de remenar fins que les verdures estiguin cuites al dente. Afegeix sal, pebre, un pessic de clau, el grapat de fruits secs  i un toc de romaní fresc.

  3. Pas 3

    Renteu l’arròs per eliminar el midó i tot seguit coeu-lo en aigua amb sal, a una proporció del doble d’aigua que d’arròs i cobert. Aboca també una branqueta de llorer.

  4. Pas 4

    Un cop cuit l’arròs, afegeix-lo a la paella de les verdures i remou bé perquè els sabors s’integrin (pots fer-ho amb el foc apagat o deixar-ho al mínim perquè les verdures no es refredin).

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later