Receptes

Arròs amb pollastre de l’àvia

30 min

Temps

2 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Arròs amb pollastre de l’àvia

Un abundant i nutritiu plat cobert amb herbes fresques, pollastre guisat i un doll de salsa de soia.

Ingredients

  • 1 pit de pollastre gran
  • 1 cullerada de vinagre Borges
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • Un pessic d’orenga
  • 1 ceba mitjana
  • 2 grans d’all
  • 200 g d’arròs
  • 100 g de pèsols
  • 1 culleradeta de cúrcuma
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 400 ml d’aigua
  • Sal i pebre

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla el pollastre a daus, salpebra’l, tira-hi el vinagre, la salsa de soja i lorenga, i refrigera’l durant una hora. 

  2. Pas 2

    En una paella amb un bon raig doli doliva verge extra, daura la ceba i els grans dall. 

  3. Pas 3

    Afegeix-hi el pit de pollastre i cuina’l durant uns minuts, fins que es dauri. 

  4. Pas 4

    Afegeix-hi larròs i els pèsols i cuina-ho tot junt durant uns minuts, perquè els sabors sintegrin. Tira-hi culleradeta de cúrcuma. 

  5. Pas 5

    Aboca-hi laigua (tèbia, si pot ser) i cou larròs a foc mitjà-alt durant uns minuts. 

  6. Pas 6

    Quan l’arròs es comenci a assecar, abaixa el foc, tapa el recipient i continua cuinant-lo uns minuts més. Corregeix de sal, si cal. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later