Si es desitja, es pot posar en un motlle de flam en forma de corona i presentar-ho així.Si es desitja, es pot posar en un motlle de flam en forma de corona i presentar-ho així.
Receptes
Arròs amb panses i ametlles
Ingredients
- 375gr d'arròs basmati
- 2 cullerades de mantega
- 20gr de Panses Borges
- 1 ceba
- 30gr d'Ametlles Borges
- 1 culleradeta de curry en pols
- 3 tasses de brou de pollastre
- Sal
- Pebre mòlta
- 2 uds. de cardamom
- Oli d'Oliva Verge Extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Fondre la mantega en una cassola. Ofegar la ceba ben picada fins que estigui transparent. Incorporar l’arròs, remenar i afegir el brou (doble volum de brou que d’arròs), reservant 1 tasseta.
Quan comenci a bullir, afegir el curry, dissolt en la tasseta del brou reservat, així com les panses i les llavors de cardamom trencades. Salpebrar. Coure durant 10 minuts a foc mitjà; tapar i coure de nou a foc mínim durant 10 minuts més o fins que estigui sec i esponjós. Afegiu les ametlles, remenar i servir de seguida.