Receptes

Arròs amb pinya, gambes i panses

30 min

Temps

1 persona persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 300gr d'arròs
  • 1 pot petit de pinya amb el seu suc
  • 100gr de gambes pelades
  • 1 paquet de Panses Borges
  • Oli d'Oliva Verge Extra Borges
  • Vinagre de Vi Negre Borges
  • Sal

Panses de temporada

Oli verge extra

Vinagre de vi negre

Pas a pas

  1. Pas 1

    Coure l’arròs i deixar refredar. Fregir les gambes en una paella, col·locar l’arròs en un bol, i afegir les gambes, la pinya tallada a trossos i les panses. Amanir amb oli, vinagre i sal.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later