Servir calent.
Receptes
Arròs vegetal
Ingredients
- 1/4 tassa d'Oli d'Oliva Verge Extra Borges
- 1 ceba mitjana tallada en cèrcols
- 2 dents d'all picats
- 2 culleradetes de comí mòlt
- 2 culleradetes de pebre vermell
- 300gr d'arròs de gra llarg
- 375ml de brou vegetal
- 200ml de vi blanc
- 3 tomàquets mitjans pelats i picats
- 150gr de xampinyons en làmines
- 2 carbassons mitjans a rodanxes
- 150gr de bròquil tallat a pomells
Pas a pas
-
Pas 1
En una olla gran de fons pesat amb oli, fregir la ceba uns 10 minuts a foc mitjà fins que es dauri. Afegir l’all i les espècies i deixar 1 minut fins que desprengui la seva aroma.
Afegir l’arròs a l’olla remenant. Abocar el brou vegetal, el vi, els tomàquets i els xampinyons portant-ho tot a ebullició. Baixar el foc al mínim i tapar l’olla, deixeu-ho coure a foc lent durant 15 minuts.
Afegir els carbassons i el bròquil, tapant de nou i deixar altres 5 minuts fins que les hortalisses estiguin tendres.