Preparar en un recipient el cuscús (segons instruccions de la caixa).
En una paella o cassola de fang, fregir la tonyina lleugerament (1-2 minuts per cada costat) en oli d’oliva prèviament tallat a daus i reservar. En aquest oli, preparar un sofregit amb la ceba trossejada i el pebrot vermell. Afegir primer l’all, després una mica de tomàquet fregit i finalment els pèsols en llauna. Ofegar a poc a poc a mesura que afegim cada ingredient.
Incorporar el vi blanc i el brou de peix. Coure tot aprox. 5-10 minuts a foc lent i afegir la tonyina.
Condimentar i mantenir en cocció uns altres 5-10 minuts més.
Receptes
Tonyina amb cuscús
Ingredients
- Tonyina vermella
- Cuscús
- Ceba
- Pebrot vermell (natural o de llauna)
- Alls
- Julivert
- Oli d'Oliva Verge Extra Borges
- 1 llauna de pèsols
- Brou de peix
- Sal
- Tomàquet fregit
- Vi blanc
Pas a pas
-
Pas 1