Receptes

El blini més senzill

20 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

El blini més senzill

L’aperitiu perfecte per a menjars en família o amb amics!

Ingredients

  • 250 g de farina de blat
  • 5 g de sucre
  • 5 g de llevat sec de forner
  • 1 ou
  • 300 ml de llet sencera tèbia
  • 15 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Un pessic de sal

Oli verge extra

Nous en gra, origen Califòrnia

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un bol, mescla la farina, la sal, el sucre i el llevat. En un altre recipient, bat l’ou juntament amb la llet i l’oli d’oliva verge extra. Afegeix els ingredients líquids als secs i mescla’ls bé fins a obtenir una massa homogènia.

  2. Pas 2

    Escalfa una paella antiadherent amb una mica d’oli d’oliva verge extra. Aboca-hi petites porcions de la massa (1 cullerada per blini) i cuina cada blini durant 1 o 2 minuts per cada banda, o fins que s’hagin daurat.

  3. Pas 3

    Posa’ls en un plat i deixa’ls refredar lleugerament abans d’afegir-hi els toppings.

  4. Pas 4

    Algunes idees de toppings:

     

    • Salmó fumat i formatge cremós. Salmó fumat, formatge cremós al gust, fonoll fresc i un rajolí d’oli d’oliva verge extra.
    • Alvocat i cirerols. Rodanxes d’alvocat, cirerols tallats per la meitat, sal, pebre i un toc d’oli d’oliva verge extra.
    • Hummus i olives negres. Hummus, olives negres a rodanxes i julivert fresc picat.
    • Formatge de cabra i nous. Formatge de cabra esmicolat, nous a trossos, un pessic de mel i unes gotes d’oli d’oliva verge extra.
    • Crema de cacau i fruits secs picats. Les millors postres! Amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra i sal, és clar.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later