Barregem bé els formatges fins a tenir una textura uniforme. Ho pastem fent boletes i incorporant una mica de crema balsàmica de gerds al seu interior.
Receptes
Boletes de formatge amb gerds i nous
Ingredients
- 2 grapats de nous Borges
- Pa ratllat
- 1 ou
- Oli d'oliva Verge Extra Borges
- 300 g. de formatge brie
- 150 g. de formatge blau
- Crema balsàmica de gerds Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Triturem les nous i les barregem amb el pa ratllat.
-
Pas 3
Passem les boletes per ou batut i la barreja de pa amb nous, i les fregim en oli abundant. Un cop daurades es retiren amb cura i es deixen escórrer sobre paper absorbent.
-
Pas 4
Per a una presentació original, es poden servir en palets a manera de xupa-xups o en unes cistelles de paper com si fossin bombons. Pot acompanyar-se també d’un petit bol amb crema balsàmica Borges de gerds per mullar com a dip.