Tallar a rodanxes.
Receptes
Braç sorpresa
Ingredients
- 200gr d'espinaques congelades
- 50ml d'Oli d'Oliva Verge Extra Borges
- 2 ous
- 100gr de farina
- 1 tarrina de formatge d'untar d'all a les fines herbes
- 150gr de salmó fumat
- 1 iogurt natural
- 1 cullerada de llevat
- Un grapat de Nous picades Borges
- Sal
Pas a pas
-
Pas 1
Batre els ous i barrejar-los amb l’oli, el iogurt natural, la mica de sal, el llevat i la farina. Afegir els espinacs descongelats i molt ben escorreguts i tornar a barrejar amb la batedora.
Folrar una safata de forn amb paper per coure i estendre la massa per tota la safata. Col·locar al forn preescalfat a 170 º durant uns 8 minuts (depèn del forn). Deixar que agafi temperatura ambient i amb cura que no es trenqui, desenganxar la barreja del paper per coure.
Humitejar un drap de cuina lleugerament, posar el pa de pessic a sobre i enrotlleu fins que es refredi.
Barrejar en un bol el formatge d’untar d’all a les fines herbes amb les nous picades.
Quan el pa de pessic estigui fred, desenrotllar i untar amb la barreja de formatge i nous, tallar el salmó fumat a tires i repartir per sobre.
Tornar a enrotllar una altra vegada amb cura i amb l’ajuda d’un drap de cuina i col·locar a la nevera enrotllat en el drap perquè s’endureixi.