Receptes

Braç sorpresa

40 min

Temps

4 persones persones

Racions

Difícil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Tallar a rodanxes.

Ingredients

  • 200gr d'espinaques congelades
  • 50ml d'Oli d'Oliva Verge Extra Borges
  • 2 ous
  • 100gr de farina
  • 1 tarrina de formatge d'untar d'all a les fines herbes
  • 150gr de salmó fumat
  • 1 iogurt natural
  • 1 cullerada de llevat
  • Un grapat de Nous picades Borges
  • Sal

Oli verge extra

Nous en gra, origen Califòrnia

Pas a pas

  1. Pas 1

    Batre els ous i barrejar-los amb l’oli, el iogurt natural, la mica de sal, el llevat i la farina. Afegir els espinacs descongelats i molt ben escorreguts i tornar a barrejar amb la batedora.
    Folrar una safata de forn amb paper per coure i estendre la massa per tota la safata. Col·locar al forn preescalfat a 170 º durant uns 8 minuts (depèn del forn). Deixar que agafi temperatura ambient i amb cura que no es trenqui, desenganxar la barreja del paper per coure.
    Humitejar un drap de cuina lleugerament, posar el pa de pessic a sobre i enrotlleu fins que es refredi.
    Barrejar en un bol el formatge d’untar d’all a les fines herbes amb les nous picades.
    Quan el pa de pessic estigui fred, desenrotllar i untar amb la barreja de formatge i nous, tallar el salmó fumat a tires i repartir per sobre.
    Tornar a enrotllar una altra vegada amb cura i amb l’ajuda d’un drap de cuina i col·locar a la nevera enrotllat en el drap perquè s’endureixi.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later