Segons el motlle utilitzat tallarem a trossets al nostre gust.Segons el motlle utilitzat tallarem a trossets al nostre gust.
Receptes
Brownie de xocolata
Ingredients
- 140gr de mantega
- 70gr de xocolata negra 64%
- 2 ous sencers
- 70gr de farina fluixa tamisada
- 150gr de sucre
- 100gr de Nous Borges a trossos
- Ametlles Borges en gra
Pas a pas
-
Pas 1
Fondre la xocolata negra 64% al microones i reservar temperat.
Fondre també la mantega al microones de la mateixa manera i reservar temperada.
Barrejar els ous amb el sucre i, seguidament, incorporar la xocolata i la mantega temperats.
Finalment, barrejar la farina amb les nous i afegir-ho a la massa anterior barrejant lentament amb una espàtula de fusta.
Escalfar el forn a 180-185 º C i untar el motlle que aneu a utilitzar amb mantega. Incorporar la massa del pa de pessic al motlle i decorar amb les ametlles en gra.
Coure al voltant de 20 minuts i un cop fora del forn reservar 10 minuts i treure del motllo.