Precalfa el forn a 175 ºC.
Receptes
“Brownie”saludable i facilíssim
Ingredients
- 115 g de xocolata negra 70%
- 80 ml d'oli d'oliva verge extra Borges
- 70 g de farina de rebosteria
- Un polsim de sal
- 2 ous grans
- 50 g de sucre
- 2 cullerades de beguda de nou Borges Natura
- 50 g d'avellanes Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Fon la xocolata, afegeix-li el AOVE i mescla bé. Deixa-ho refredar.
-
Pas 3
En un bol barreja la farina i la sal. En un altre, bat els ous juntament amb el sucre fins que la mescla blanquegi. Agrega la beguda de nou i mescla bé.
-
Pas 4
Incorpora a aquesta mescla la xocolata i les avellanes. Afegeix la farina amb sal, remou i aboca-ho en un motlle baix i rectangular prèviament greixat amb oli d’oliva verge extra.
-
Pas 5
Enforna-ho uns 25 minuts.