Receptes

Brownie vegà

40 min

Temps

6 persones persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 100 g de farina
  • 200 g de sucre
  • 15 g de llevat artificial
  • ½ culleradeta de sal
  • 100 ml d’oli verge extra Borges
  • 150 ml de beguda de nous Borges Natura
  • 50 g de nous Borges (picades)
  • 200 g de xocolata
  • 100 g de cacau en pols

Pas a pas

  1. Pas 1

    Barregem la llet de nous amb la xocolata i fonem al bany maria, o al microones. Tot i que el líquid protegirà a la xocolata, és important anar traient-ho de l’escalfor (microones/bany maria) cada minut, remenar i tornar a escalfar per evitar que es cremi d’una banda.
    Passem la farina pel tamís amb el cacau en pols, el llevat i la sal. Ho barregem amb el sucre. Hi incorporem l’oli, la xocolata desfeta i la beguda de nous. Ho batem fins a aconseguir una massa sense grumolls. Recobrim un motlle amb paper de forn i hi aboquem la massa. Distribuïm les nous picades per damunt i fornegem a 180º C durant 30 minuts.
    Deixem que es refredi abans de treure’l del motlle.

  2. Trucs:

    • Si vols que et quedi més saborós i nutritiu, afegeix-hi uns daus de plàtan cru a la massa.
    • Es més fàcil desemmotllar-lo quan està fred, però, si no ha quallat bé o es trenca molt, no et preocupis: pots servir-lo trossejat en una copa, amb unes maduixes fresques per damunt. Queda igual de bo! 
    • Per a certs paladars, l’oli d’oliva dona un sabor massa forte al pa de pessic. Si ho prefereixes, pots substituir-lo per oli de gira-sol, molt més suau.
    • El paper de forn o paper parafinat és ideal per a pastisseria, ja que evita que les masses s’enganxin sense necessitat d’afegir farina ni greix al pastís.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later