Un postre deliciós, fresc i saludable. És perfecte per a l’estiu!
Receptes
Bruschetta de maduixes amb un toc de vinagre balsàmic

Ingredients
- 1 baguette
- 150 g de maduixes
- 25 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
- 100 g de formatge de cabra
- Un raig d’oli d'oliva verge extra Borges
- Algunes fulles d’alfàbrega fresca
- Pebre negre mòlt (opcional)
Pas a pas
-
Pas 1
Talla les maduixes a làmines, posa-les en un bol i barreja-les amb el vinagre balsàmic de Mòdena. Deixa-les macerar a la nevera almenys 15-20 minuts perquè s’impregnin bé i deixin anar els seus sucs.
-
Pas 2
Talla la baguette a rodanxes i torra-les fins que estiguin dauradetes i cruixents.
-
Pas 3
Unta el formatge de cabra (o qualsevol altre formatge al gust) sobre cada rodanxa encara tèbia.
-
Pas 4
Col·loca les maduixes sobre el formatge i afegeix-hi un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Decora amb fulles d’alfàbrega fresca i, si ho desitges, acaba el plat amb un polsim de pebre negre mòlt.