Receptes

Bruschetta de maduixes amb un toc de vinagre balsàmic

20 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Bruschetta de maduixes amb un toc de vinagre balsàmic

Un postre deliciós, fresc i saludable. És perfecte per a l’estiu!

Ingredients

  • 1 baguette
  • 150 g de maduixes
  • 25 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
  • 100 g de formatge de cabra
  • Un raig d’oli d'oliva verge extra Borges
  • Algunes fulles d’alfàbrega fresca
  • Pebre negre mòlt (opcional)
vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli d’oliva verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla les maduixes a làmines, posa-les en un bol i barreja-les amb el vinagre balsàmic de Mòdena. Deixa-les macerar a la nevera almenys 15-20 minuts perquè s’impregnin bé i deixin anar els seus sucs.

  2. Pas 2

    Talla la baguette a rodanxes i torra-les fins que estiguin dauradetes i cruixents.

  3. Pas 3

    Unta el formatge de cabra (o qualsevol altre formatge al gust) sobre cada rodanxa encara tèbia.

  4. Pas 4

    Col·loca les maduixes sobre el formatge i afegeix-hi un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Decora amb fulles d’alfàbrega fresca i, si ho desitges, acaba el plat amb un polsim de pebre negre mòlt.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later