Recipes

Púding de xocolata i nous

30 min

Time

1 persona persons

Servings

Fàcil

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Ingredients

  • 300gr de xocolata per tassa
  • 200gr de nata
  • 1 cullerada de llet condensada
  • 200gr de Nous Borges
  • 2 tasses de vainilla
  • Xocolata blanca

Nous en gra, origen Califòrnia

Step by step

  1. Step 1

    Picar les nous Borges i esmicolar les vainilles.
    Bullir la xocolata amb la nata. Deixar refredar una mica i afegir lentament la llet condensada.
    Separar una tercera part i posar a la nevera. Barrejar les ¾ parts restants amb els melindros esmicolats i les nous tractant d’integrar bé els ingredients.
    Folrar un motlle amb paper llard. Abocar la barreja de xocolata i nous i deixar refredar. Quan estigui ferm, desemmotllar.
    Cobrir amb la xocolata reservada i acabar la superfície amb xocolata de cobertura blanc.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later