Posar a coure l’arròs en una cassola amb la llet, una mica de sal i la canyella durant aproximadament 20 minuts. Apartar la cassola del foc i incorporar el sucre, la pela de taronja, el conyac i l’ou. Barrejar bé. Quan el preparat estigui fred, preparar els bunyols. Per donar-los forma es pot utilitzar una cullera. Passar-los per farina, fregir amb abundant oli calent. Col·locar en una font amb paper absorbent, escampar-hi el sucre glas i llestos per menjar.
Receptes
Bunyols d’arròs
Ingredients
- 300gr d'arròs
- 1 litre de llet
- 150gr de sucre
- 1 palet de canyella
- Mitja copeta de conyac
- 250gr de farina
- 1/2 litro d'Oli d'Oliva Verge Extra Borges
- 250gr de sucre glas
- 1 ou
- Una mica de sal
- Taronja ratllada
Pas a pas
-
Pas 1