Batem els ous amb el sucre, hi afegim la mantega i ho barregem bé. Tot seguit tamisem la farina i el llevat, tots dos ingredients alhora, i després els afegim juntament amb la llet a la barreja d’ous, sucre i mantega que ja teníem feta.
Receptes
Cake de nabius i ametlles
Ingredients
- 2 ous
- 150 g sucre
- 80 g de mantega a temperatura ambient
- 180 g farina
- 15 g de llevat químic
- 120 ml llet
- Ratlladura d’una llimona
- 150 g de nabius
- 100 g d’ametlles laminades
- Un xic de mantega i farina per untar el motlle
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Ho remenem fins que quedi tot ben mesclat i hi afegim la ratlladura de llimona i els nabius.
-
Pas 3
Aboquem aquesta barreja al motlle (untat amb mantega i farina) i, per acabar, hi afegim les ametlles laminades i ho posem al forn, a 180º C durant uns 50 minuts.
-
Pas 4
Abans de menjar-nos-el, l’hem de deixar refredar.
-
Consells
- Aquest pastís se sol fer en un motlle allargat, però en pots fer servir qualsevol altre que tinguis per casa, sigui rodó o en forma de corona.
- Si el vols decorar, pots posar-hi una cobertura de formatge, que és ben fàcil de fer: només has de batre 150 g de formatge cremós amb 50 g de sucre, escampar la mescla per damunt del pastís amb una espàtula i posar-hi, per acabar, uns quants nabius frescos.