Recipes

Carbonara de carabassa

20 min

Time

4 persons

Servings

FÀCIL

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Carbonara de carabassa

Ingredients

  • 400 g d'espaguetis
  • 100 g de cansalada
  • 300 g de carabassa
  • ½ ceba
  • Sal i pebre
  • 300 ml de beguda de nous Borges Natura
  • Un doll d'oli d'oliva verge extra Borges
  • 80 g de formatge parmesà ratllat

Beguda de nou i arròs

Oli d’oliva verge extra

Step by step

  1. Step 1

    Cou la pasta seguint les instruccions del fabricant.

  2. Step 2

    En una paella amb oli d’oliva verge extra, daura la ceba. Afegeix la carabassa tallada i cuina-la a foc suau fins que s’estovi (uns 15 minuts o més).

  3. Step 3

    Retira la carabassa del foc, salpebre i passa-la pel pasapurés.

  4. Step 4

    Incorporar la beguda de nou i apuja el foc fins aconseguir el punt d’ebullició.

  5. Step 5

    Incorpora els espaguetis a la paella amb la carabassa i remou a foc lent fins que la salsa vagi quedant cremosa. Sense deixar de remoure, incorpora el parmesà i rectifica de sal, si és necessari (ves amb compte, perquè el parmesà ja és salat).

  6. Step 6

    En una paella neta, cuina la cansalada tallada petita durant uns minuts fins que quedi cruixent.

  7. Step 7

    Serveix la carbonara de carabassa decorada amb la cansalada pel damunt i si vols, pots afegir un polsim de parmesà ratllat.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later