Cou la pasta seguint les instruccions del fabricant.
Receptes
Carbonara de carabassa
Ingredients
- 400 g d'espaguetis
- 100 g de cansalada
- 300 g de carabassa
- ½ ceba
- Sal i pebre
- 300 ml de beguda de nous Borges Natura
- Un doll d'oli d'oliva verge extra Borges
- 80 g de formatge parmesà ratllat
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En una paella amb oli d’oliva verge extra, daura la ceba. Afegeix la carabassa tallada i cuina-la a foc suau fins que s’estovi (uns 15 minuts o més).
-
Pas 3
Retira la carabassa del foc, salpebre i passa-la pel pasapurés.
-
Pas 4
Incorporar la beguda de nou i apuja el foc fins aconseguir el punt d’ebullició.
-
Pas 5
Incorpora els espaguetis a la paella amb la carabassa i remou a foc lent fins que la salsa vagi quedant cremosa. Sense deixar de remoure, incorpora el parmesà i rectifica de sal, si és necessari (ves amb compte, perquè el parmesà ja és salat).
-
Pas 6
En una paella neta, cuina la cansalada tallada petita durant uns minuts fins que quedi cruixent.
-
Pas 7
Serveix la carbonara de carabassa decorada amb la cansalada pel damunt i si vols, pots afegir un polsim de parmesà ratllat.