Neteja l’enciam i talla’l a la juliana fina.
Receptes
Carmanyola gurmet: amanida de bonítol, alvocat, nous i coco
![Borges - Taper](https://borges1896.com/app/uploads//2019/02/MI-20190222-ALTA-1024x683.jpg)
Ingredients
- Unes fulles d’enciam
- 1 alvocat
- 6 tomàquets cherry
- 70 g de bonítol
- 8 olives
- 40 g de blat de moro dolç
- 60 g de coco ratllat
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Pela l’alvocat i fes-ne daus.
-
Pas 3
Talla els tomàquets per la meitat i afegeix-los juntament amb el bonítol, les olives i el blat de moro dolç.
-
Pas 4
Per acabar, escampa-hi el coco ratllat per damunt.
-
Pas 5
Pots amanir-ho amb el vinagre, la vinagreta o la crema balsàmica Borges que més t’agradi.