Tallem els xampinyons a làmines molt fines. Col·loquem aquestes làmines en una safata plana i li afegim la ruca, prèviament rentada. Amanim tot amb un pessic de sal i un rajolí d’oli d’oliva verge extra Borges.
Recipes
Carpaccio de xampinyons amb cruixent de pernil i ametlles

Ingredients
Per al carpaccio:
- 16 xampinyons grans
- 100 g de ruca
- 100 g d'ametlles Borges
- Parmesà en pols
- Oli d'oliva verge extra
- sal
Per al cruixent de pernil:
- 4 talls de pernil serrà
Step by step
-
Step 1
-
Step 2
Per preparar el cruixent de pernil, col·loquem els talls en una paella amb paper antiadherent. Tapem la paella i ho deixem al foc uns 10 minuts, 5 minuts cada costat, a foc lent per evitar que es cremi.
-
Step 3
Finalitzem el plat afegint el cruixent de pernil, ratllem les ametlles i ho decorem amb el parmesà en pols.