Esmicola les galetes i barreja-les amb l’oli d’oliva verge extra fins a obtenir una massa consistent. Estén la massa a la base d’un motlle i deixa-la refredar a la nevera.
Receptes
Un “cheesecake” molt especial… en cinc minuts!
Ingredients
- 120 g de galetes tipus Digestive
- 10 cullerades sopera d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 iogurt natural senser sense sucre
- 200 g de formatge d’untar
- 3 ous
- Una tassa de beguda de nou Borges
- 3 cullerades de sucre (o substitut)
- 3 cullerades de melmelada de gerds
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Mescla en un bol el formatge, el iogurt, la beguda de nou, el sucre i els rovells dels ous. Quan tinguis una mescla homogènia, incorpora-hi les clares a punt de neu i bat amb movimients suaus i circumdants.
-
Pas 3
Vessa la mescla al motlle, damunt de la galeta, i cuina el cheesecake vora de 30 minuts al bany maria, a foc lent.
-
Pas 4
Deixa-ho refredari posa-hi una cobertura de melmelada de gerds.