Un batut bicolor vermell i blanc; més nadalenc impossible!
Receptes
Christmas brunch
Ingredients
- 1 plàtan
- 1 iogurt grec
- ½ remolatxa
- Llavors de xia
- Un grapat d’ametlles Borges
- Una tasseta de maduixes
- 50 ml de beguda de nou Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Pela el plàtan, talla’l a daus petits i bat-lo juntament amb el iogurt grec. Col·loca la mescla en un got transparent.
-
Pas 2
Pela la remolatxa crua, talla-la a cubs petits juntament amb les maduixes i bat totes dues fruites amb la beguda de nou. Pots jugar amb les quantitats de beguda de nou perquè quedi una mescla consistent, no massa líquida, ja que la idea és que no es barregi amb el batut de plàtan i iogurt que reposa en el got.
-
Pas 3
Amb compte, vessa el batut de remolatxa i maduixa damunt de l’anterior, de manera que quedi un got bicolor. Completa-ho amb unes ametlles triturades i unes llavors de xia.
-
Pas 4
Si en lloc d’un batut bicolor el prefereixes tricolor, pots elaborar un tercer batut de xocolata amb iogurt o beguda de nou i crear una tercera capa.