Receptes

Coliflor al forn

40 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Coliflor al forn

Ingredients

  • 1 coliflor gran
  • 4 ous
  • 150 ml de beguda d’ametlla Borges Natura (pot ser llet sencera)
  • Un pessic de romaní fresc
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 75 g d’ametlles crues sense pell Borges Natura
  • 200 g de formatge emmental
  • Sal i pebre

Ametlla crua repelada

Beguda d’ametlla

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Cuina la coliflor al vapor fins que quedi al dente (la pots bullir, si ho prefereixes). 

  2. Pas 2

    En un bol, mescla els ous amb la beguda d’ametlla, les ametlles picades ben fines, l’oli d’oliva verge extra i el romaní. Salpebre-ho. 

     

  3. Pas 3

    En una safata per al forn, posa la coliflor juntament amb la mescla d’ou i cobreix-la amb formatge emmental ratllat. 

  4. Pas 4

    Posa-la al forn a 200 ºC, amb escalfor per dalt i per baix, durant uns 15-20 minuts. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later