Rostir a la graella és una forma estupenda de donar sabor a les cols de Brussel·les.
Receptes
Cols de Brussel·les a la graella
Ingredients
- 250 g de cols de Brussel·les
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 cullerada de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
- Sal i pebre
- 1 culleradeta d’all en pols
- ½ llima
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa la graella a foc viu.
-
Pas 2
En un bol, mescla l’oli d’oliva verge extra amb el vinagre balsàmic. Unta les cols de Brussel·les amb aquesta mescla (si és amb un pinzell, millor). Amaneix-les amb all en pols, sal i pebre.
-
Pas 3
Cuina les cols durant 10-15 minuts, fins que es daurin (si vols anar més de pressa, talla-les per la meitat).
-
Pas 4
Acaba amb un rajolí de suc de llima uns minuts abans de retirar–les del foc.