Receptes

Cols de Brussel·les a la graella

20 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Cols de Brussel·les a la graella

Rostir a la graella és una forma estupenda de donar sabor a les cols de Brussel·les.

Ingredients

  • 250 g de cols de Brussel·les
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
  • Sal i pebre
  • 1 culleradeta d’all en pols
  • ½ llima

Oli verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa la graella a foc viu. 

  2. Pas 2

    En un bol, mescla loli d’oliva verge extra amb el vinagre balsàmic. Unta les cols de Brussel·les amb aquesta mescla (si és amb un pinzell, millor). Amaneix-les amb all en pols, sal i pebre. 

  3. Pas 3

    Cuina les cols durant 10-15 minuts, fins que es daurin (si vols anar més de pressa, talla-les per la meitat). 

  4. Pas 4

    Acaba amb un rajolí de suc de llima uns minuts abans de retirarles del foc. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later