Receptes

Conill amb còctel de fruites vermelles

30 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

4 / 5 (1 votes)

Valoració

Borges - Frutos rojos

Ingredients

  • 1 kg de conill
  • 2 tasses de vi blanc
  • 1 pastilla de brou
  • 2 paquets de còctel de fruites vermelles Borges
  • Uns quants grans d’all
  • Sal i julivert
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Fregim els alls a foc viu, en una paella fonda i amb un raig d’oli d’oliva verge extra, fins que siguin daurats. Traiem els alls de la paella i hi posem la pastilla de brou i el conill, que fregirem marcant-ne els costats. Hi aboquem les dues tasses de vi blanc.

    En una altra paella, torrem el còctel de fruites vermelles, i l’afegim a la carn quan quedi menys d’un quart del vi que hi hem posat. Deixem que cogui uns cinc minuts més a foc mitjà i, si cal, hi afegim una mica més de vi. En aquest moment podem tornar a posar-hi els alls, si volem. Ho salpebrem i servim.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later