Unes galetes ideals per servir com a postres o gaudir durant l’esmorzar o el berenar!
Receptes
Cookies de cheesecake amb vinagre de sidra de poma

Ingredients
Per al farciment
- 150 g de formatge per untar tipus Philadelphia
- 3 cullerades de sucre
Per a la massa
- 450 ml de vinagre de sidra de poma Borges
- 280 g de farina de rebosteria
- 2,5 culleradetes de canyella
- 2 culleradetes de nou moscada
- 1/2 culleradeta de pebre de Jamaica
- 1/2 culleradeta de llevat en pols
- 1/2 culleradeta de bicarbonat de sodi
- 1/2 culleradeta de sal
- 2 cullerades de mantega tova
- 100 g de sucre morè
- 50 g de sucre blanc
- 2 rovells d’ou a temperatura ambient
- 2 culleradetes d'extracte de vainilla
Per a l'arrebossat
- 50 g de sucre blanc
- ¼ de culleradeta de canyella
Pas a pas
-
Pas 1
Preescalfa el forn a 220 ºC.
-
Pas 2
En una cassola mitjana, cuina a foc lent el vinagre de sidra de poma durant uns 30 minuts. Quan la reducció comenci a bombollejar, remena constantment perquè no es cremi fins a aconseguir una textura semblant a la mel. Reserva.
-
Pas 3
En un bol, posa els ingredients secs de la massa i pasta bé. Afegeix la reducció de vinagre i pasta de nou.
-
Pas 4
En un recipient, barreja el formatge crema i el sucre fins que quedin integrats.
-
Pas 5
Forma boles amb la massa i posa una culleradeta de la preparació de formatge al centre de cadascuna. Col·loca les boles sobre una safata de forn amb paper de forn i aixafa-les per donar-los forma de cookie.
-
Pas 6
Enforna durant 15 minuts. Deixa refredar. Mentrestant, barreja en un plat el sucre i la canyella. Arrebossa cada cookie en aquesta preparació.