Recipes

Crema de carabassa superfàcil

30 min

Time

3 persons

Servings

MOLT FÀCIL

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Crema de carabassa superfàcil

Per a aquesta temporada de tardor. Superfàcil, saborosa i sense ingredients extravagants.

Ingredients

  • 1 kg de carabassa
  • 1 patata
  • 2 pastanagues
  • ½ got d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 cub de brou de pollastre

Oli d’oliva verge extra

Step by step

  1. Step 1

    Pela la carabassa, la patata i les pastanagues.

  2. Step 2

    Talla la carabassa i la patata a cubs (no gaire grans) i les pastanagues, en rodanxes.

  3. Step 3

    Tira loli en una casola.

  4. Step 4

    Daura-hi les pastanagues.

  5. Step 5

    Afegeix-hi la carabassa i cobreix-les amb aigua. 

  6. Step 6

    Posa-hi el cub de brou.

  7. Step 7

    Tapa-ho i cuina-ho durant 15-20 minuts.

  8. Step 8

    Tritura les verdures fins a obtenir una crema llisa.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later