Receptes

Crema catalana… sense lactosa!

50 min

Temps

4 persones

Racions

Mitjana

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Borges - Crema catalana sin lactosa

Ingredients

  • 500 ml de beguda vegetal Borges Natura (del sabor que prefereixis)
  • 1 llimona
  • 
1 branca de canyella

  • 100 g de sucre

  • 20 g de farina de blat de moro
  • 
4 rovells d’ou


Beguda d’ametlla

Beguda d’avellana

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posa la beguda vegetal en un cassó, juntament amb la pell de la llimona i la branca de canyella, i cou-la a foc mig fins que comenci a bullir. Mentrestant, separa els rovells d’ou i barreja’ls en un bol amb el sucre i la farina de blat de moro. Remena-ho fins que no quedin grumolls.

  2. Pas 2

    Quan la beguda vegetal hagi bullit uns minuts, cola-la per retirar la pell de la llimona i la canyella, tira-hi els rovells amb sucre i farina de blat de moro i escalfa-ho tot a foc lent, mentre remenes, durant uns minuts. A mesura que s’escalfi, s’anirà espessint. Quan comenci a bullir, deixa-ho 1 minut més.

  3. Pas 3

    Reparteix la crema catalana en bols deixa-la refredar. Abans de servir, tira una mica de sucre pel damunt i crema’l amb un bufador.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later