Posa la beguda vegetal en un cassĂł, juntament amb la pell de la llimona i la branca de canyella, i cou-la a foc mig fins que comenci a bullir. Mentrestant, separa els rovells dâou i barrejaâls en un bol amb el sucre i la farina de blat de moro. Remena-ho fins que no quedin grumolls.
Receptes
Crema catalana… sense lactosa!

Ingredients
- 500 ml de beguda vegetal Borges Natura (del sabor que prefereixis)
- 1 llimona
- â¨1 branca de canyellaâ¨
- 100 g de sucreâ¨
- 20 g de farina de blat de moro
- â¨4 rovells dâouâ¨
Pas a pas
- 
                        Pas 1
- 
                        Pas 2Quan la beguda vegetal hagi bullit uns minuts, cola-la per retirar la pell de la llimona i la canyella, tira-hi els rovells amb sucre i farina de blat de moro i escalfa-ho tot a foc lent, mentre remenes, durant uns minuts. A mesura que sâescalfi, sâanirĂ espessint. Quan comenci a bullir, deixa-ho 1 minut mĂŠs. 
- 
                        Pas 3Reparteix la crema catalana en bols deixa-la refredar. Abans de servir, tira una mica de sucre pel damunt i cremaâl amb un bufador. 
 
                                    
                                  
                              




