Receptes

Crema de llenties amb oli d’oliva

30 min

Temps

4 persones persones

Racions

Fàcil

Dificultat

2.40 / 5 (5 votes)

Valoració

Ingredients

  • 500 g de llenties cuites
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba gran
  • 2 grans d’all
  • Oli d’oliva extra verge
  • 1 litre de brou de verdures
  • Sal i pebre
  • 1 culleradeta de curri
  • Crostons

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una cassola amb un bon raig d’oli d’oliva sofregim la ceba i l’all picats, juntament amb la pastanaga tallada petita, durant 10 minuts. Afegim les llenties i el brou de verdures. Coem un parell de minuts i triturem bé fins a obtenir una crema fina. Salpebrem.

    Hem de procurar que hi hagi prou líquid, ja que les llenties tendeixen a hidratar-se i, si no, ens podria quedar una crema excessivament espessa.
    Acabem amb un pessic de curri i uns crostons.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later