Rica, suau i extra cremosa, aquesta delicada mescla de verdures és una excel·lent font de proteïnes i fibra.
Receptes
Crema de verdures cremosa
Ingredients
- 1 ceba gran
- 1 porro
- 2 alls
- 1 carbassó gran
- 2 pastanagues
- 2 patates petites
- 1 l d’aigua o de brou de verdures
- 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 80 g de xampinyons
- 80 g d’anacards triturats Borges Natura
- Un pessic de sal grossa
- Un pessic de pebre
- Una fulla d’alfàbrega
Pas a pas
-
Pas 1
En una cassola gran amb una cullerada d’oli d’oliva verge extra, ofega la ceba, el porro i els alls fins que s’estovin. Afegeix-hi el carbassó, la pastanaga i les patates i cuina-ho tot durant uns minuts. Salpebre-ho.
-
Pas 2
Aboca-hi l’aigua o el brou de verdures, apunja el foc i cuina-ho durant uns 15 minuts.
-
Pas 3
Abans de triturar-ho, retira un got d’aigua per si la crema queda massa líquida; si cal, incorpora’l de nou fins a obtenir una textura al gust.
-
Pas 4
Salta uns xampinyons amb un pessic de sal grossa per decorar la crema juntament amb uns anacards triturats i una fulla d’alfàbrega.