Receptes

Creps veganes d’espinacs amb panses i pinyons

60 min

Temps

4 persones

Racions

Mitjana

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Crepes veganas de espinacas

Ingredients

Per a la massa:

  • 400 ml de begudes vegetals
  • 200 g de farina integral
  • 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
  • 1 culleradeta de llevat químic
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de sucre

Per a la crema lleugera d’anacards:

  • 100 g d’anacards crus en remull durant unes 5 hores
  • 50 ml d’aigua
  • 20 g de llevat de cervesa
  • 1 gra d’all
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1 pessic de sal

Per al farcit:

  • 1 kg d’espinacs frescos
  • 25 g de pinyons
  • 25 g de panses

Pinyons

Panses de temporada

Anacard cru

Oli verge extra

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    Per preparar la crema lleugera, escorrem els anacards després de tenir-los en remull i triturem tots els ingredients fins a aconseguir una pasta.

  2. Pas 2

    A continuació, fem les creps. Mesclem tots els ingredients en un recipient fons fins a obtenir una massa líquida sense grumolls. Engreixem una paella antiadherent fent servir una paper de cel·lulosa mullat amb oli d’oliva. Després l’escalfem, hi vessem un cullerot de massa i la movem perquè aquesta quedi com una làmina fina. Esperem fins que la massa agafi cos i la tombem amb una espàtula. Quan la crep hagi quallat per totes dues bandes, la retirem; les anem col·locant en un plat, una damunt de l’altra.

  3. Pas 3

    Per al farcit, netegem i escorrem bé els espinacs. En una paella amb un raig d’oli, tirem els pinyons i les panses i els remenem una mica. Després afegim els espinacs i els deixem coure fins que expulsin tota l’aigua. Condimentem amb una mica de sal i ho ajuntem amb la crema lleugera d’anacards.

  4. Pas 4

    Farcim les creps amb la mescla d’espinacs i els consumim immediatament.

  5. Consells:

    El llevat de cervesa es pot trobar a molts establiments, des de farmàcies fins a herbolaris i botigues de dietètica, i fins i tot a supermercats grans.

    Aquest producte està disponible en diversos formats, però per a aquesta recepta és millor comprar-lo en pols.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later