Un plat facilíssim i vegetarià!
Receptes
Croquetes de moniato
Ingredients
- 300 g de moniato
- 60 ml de beguda de nou Borges Natura
- Un ou
- Oli d'oliva verge extra Borges
- Una mica de comí
- Sal i pebre
- 100 g de pa ratllat (o panko, si es desitja)
Pas a pas
-
Pas 1
Pela i talla els moniatos a daus petits perquè es coguin abans, rega’ls amb oli d’oliva verge extra i posa’ls al forn uns 30 minuts a 200 ºC, amb escalfor per sobre i per sota.
-
Pas 2
En un processador, tritura els moniatos juntament amb la beguda de nou, el clau i el comí, salpebre’ls i bat-los fins a aconseguir una mescla homogènia. És recomanable anar abocant la beguda de nou a poc a poc per obtenir la textura desitjada: més quantitat si vols una massa lleugera i menys si t’agrada més densa.
-
Pas 3
Munta les croquetes, passa-les per ou i pa ratllat o panko i fregeix-les a 180 ºC, en un cassó amb prou oli d’oliva verge extra per cobrir del tot cada croqueta. No n’introdueixis més de tres alhora: així, l’oli mantindrà la temperatura i les croquetes quedaran cruixents per fora.
-
Pas 4
Escorre-les damunt de paper de cuina i serveix-les, si et ve de gust, amb una salsa lleugera de iogurt.