Receptes

Croquetes de moniato

45 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Croquetas boniato

Un plat facilíssim i vegetarià!

Ingredients

  • 300 g de moniato
  • 60 ml de beguda de nou Borges Natura
  • Un ou
  • Oli d'oliva verge extra Borges
  • Una mica de comí
  • Sal i pebre
  • 100 g de pa ratllat (o panko, si es desitja)

Oli verge extra

Beguda d’ametlla

Beguda d’avellana

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    Pela i talla els moniatos a daus petits perquè es coguin abans, rega’ls amb oli d’oliva verge extra i posa’ls al forn uns 30 minuts a 200 ºC, amb escalfor per sobre i per sota.

  2. Pas 2

    En un processador, tritura els moniatos juntament amb la beguda de nou, el clau i el comí, salpebre’ls i bat-los fins a aconseguir una mescla homogènia. És recomanable anar abocant la beguda de nou a poc a poc per obtenir la textura desitjada: més quantitat si vols una massa lleugera i menys si t’agrada més densa.

  3. Pas 3

    Munta les croquetes, passa-les per ou i pa ratllat o panko i fregeix-les a 180 ºC, en un cassó amb prou oli d’oliva verge extra per cobrir del tot cada croqueta. No n’introdueixis més de tres alhora: així, l’oli mantindrà la temperatura i les croquetes quedaran cruixents per fora.

  4. Pas 4

    Escorre-les damunt de paper de cuina i serveix-les, si et ve de gust, amb una salsa lleugera de iogurt.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later