Comença tallant les verdures a dauets.
Receptes
Cuscús amb fruits secs i verduretes
Ingredients
- Un porro
- Tres pastanagues mitjanes
- Un carbassó
- 200 g de cuscús
- Un pebrot vermell
- Un pebrot verd
- Un raig d’oli aromàtic de soja i gingebre Borges
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
- 40 g de nous Pizarro Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Tot seguit, barreja l’oli aromàtic de soja i gingebre amb l’oli d’oliva verge extra i escalfa’ls a la paella. Daura els porros. Afegeix-hi les pastanagues, els pebrots i, per acabar, els carbassons, i deixa coure totes les verdures fins que quedin al dente.
-
Pas 3
Bull el cuscús seguint les instruccions d’ús i amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Quan estigui llest, tira’l a la paella i cuina’l amb les verdures durant uns minuts.
-
Pas 4
Per acabar, afegeix-hi les nous tallades a làmines i decora-ho amb un parell de fulles de menta.