En una cassola amb el ghee sofregim uns minuts la ceba amb els alls ben picats. Afegim el gingebre, les llenties, el xili mòlt, el masala, el tomàquet trossejat pelat i sal. Es cobreix tot amb una mica d’aigua, que ho cobreixi dos dits, i cuina a foc lent remenant durant una estona.Afegir aigua segons es vagi quedant sense brou, però mai massa, és millor que falti i no sobri. Remou fins que les llenties es vagin desfent i formant un puré. Per acabar posarem una mica de coco ratllat Borges sobre del Dal.
* Per aclarir la mantega només hem de posar-la al bany maria, sense que bulli l’aigua. Si ho poséssim sobre el foc directament es cremaria.
Quan es fongui observarem que se separa una part aquosa, blanquinosa, del greix que és totalment groga. En aquest moment podem traslladar el greix amb molta cura a un recipient intentant no agafar res de la part blanquinosa, que no és més que el sèrum de la llet.