Receptes

Dàtils amb bacó

30 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Dátiles con beicon

Un entrant saborós i fàcil. Perfecte per a qualsevol menjar amb familiars o amics.

Ingredients

  • 16 dàtils sense pinyol Borges
  • 16 ametlles torrades o 80 g de formatge blau (opcional)
  • 8 llenques de bacó
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges

Dàtils de temporada

Oli d’oliva verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 200 ºC. Per donar un toc extra de sabor als dàtils, pots farcir-los amb una ametlla torrada o una mica de formatge blau.

  2. Pas 2

    Talla les llenques de bacó per la meitat i embolica cada dàtil amb un tros. Assegura el bacó amb un escuradents perquè que no s’obri.

  3. Pas 3

    Posa els dàtils en una safata de forn folrada amb paper vegetal. Ruixa’ls amb una mica d’oli d’oliva verge extra perquè quedin més cruixents.

  4. Pas 4

    Posa’ls al forn durant 12-15 minuts, tombant-los a mitja cocció, fins que el bacó sigui daurat i cruixent. Retira’ls del forn i deixa’ls reposar un parell de minuts abans de servir-los.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later