Receptes

‘Dulce de leche’ vegà

50 min

Temps

2 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • Un litre de beguda d'ametlla Borges Natura
  • Una tassa de sucre (o substitut) (uns 350 g)
  • Unes gotes d'essència de vainilla

Beguda d’ametlla

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un cassó, barrejar la beguda d’ametlla i el sucre i portar a ebullició.

  2. Pas 2

    Quan bulli la barreja, baixar a foc mitjà i remenar amb una cullera de fusta fins que la seva consistència vagi canviant, durant uns 10 minuts.

  3. Pas 3

    Tot seguit, reduir el foc i cuinar a foc sota una mitja hora més. Al final, afegiu-hi l’essència de vainilla, remeneu-ho, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later