Sofregeix el porro i lâall en una paella fonda amb un raig dâoli dâoliva verge extra. Quan sâhagin daurat, afegeix-hi els pebrots i el carbassĂł tallats a trossos petits (si fossin massa grans, les crestes es podrien trencar a lâhora de muntar-les ). Salpebre-ho i, si et ve de gust, posa-hi alguna espĂšcia: un toc de clau, de curri o de comĂ queda molt bĂ© amb les verdures.
Receptes
Empanada vegana
Ingredients
- œ porro
- 1 gra dâall
- Âœ carbassĂł
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot groc
- 16 pastes de massa per fer crestes
- Un raig dâoli dâoliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Cuina els ingredients durant una estona, remenant de tant en tant, fins que quedin al dente. Un cop cuinades, retira les verdures amb una escumadora per eliminar l’excĂ©s d’ oli i munta les empanades amb molt de compte, ja que la massa Ă©s delicada i es trenca amb facilitat. Tanca-les amb l’ajuda d’una forquilla.
-
Pas 3
Pinta les crestes amb oli d’oliva verge extra i posa-les al forn a 180 ÂșC fins que estiguin ben daurades.