Tallem els pits de pollastre a daus i els saltegem en una paella gran amb una mica d’oli i sal, a foc mig, durant uns cinc minuts o fins que veiem que adquireixen un to torrat ben bonic. Reservem.
Receptes
Espaguetis amb pesto alla genovese i pollastre
Ingredients
- 500 g d'espaguetis
- 2 pits de pollastre
- Un pot de pesto alla genovese Borges
- Un grapat de tomàquets cherry
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Bullim els espaguetis aigua amb sal abundant durant vuit minuts.
-
Pas 3
Mentre, entebeïm el pesto a la mateixa paella on hem fet el pollastre. Enel moment de treure la pasta de la cassola, afegim el pollastre a la paella i després la pasta, acabada de colar i arrossegant una mica d’aigua de la cocció.
-
Pas 4
Barregem bé i servim amb els tomàquets frescos tallats per la meitat.
-
Truc
Si ets amant dels contrastos, completa aquesta recepta d’espaguetis amb poma àcida crua i ratllada. Hi donarà un toc diferent i molt interessant.