Recipes

Espaguetis amb pesto alla genovese i pollastre

30 min

Time

4 persons

Servings

FĂ cil

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Borges - pasta

Ingredients

  • 500 g d'espaguetis
  • 2 pits de pollastre
  • Un pot de pesto alla genovese Borges
  • Un grapat de tomĂ quets cherry

Step by step

  1. Step 1

    Tallem els pits de pollastre a daus i els saltegem en una paella gran amb una mica d’oli i sal, a foc mig, durant uns cinc minuts o fins que veiem que adquireixen un to torrat ben bonic. Reservem.

  2. Step 2

    Bullim els espaguetis aigua amb sal abundant durant vuit minuts.

  3. Step 3

    Mentre, entebeĂŻm el pesto a la mateixa paella on hem fet el pollastre. Enel moment de treure la pasta de la cassola, afegim el pollastre a la paella i desprĂ©s la pasta, acabada de colar i arrossegant una mica d’aigua de la cocciĂł.

     

  4. Step 4

    Barregem bé i servim amb els tomàquets frescos tallats per la meitat.

  5. Truc

    Si ets amant dels contrastos, completa aquesta recepta d’espaguetis amb poma Ă cida crua i ratllada. Hi donarĂ  un toc diferent i molt interessant.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

There has ben an error please try again later