Receptes

Espinacs a la catalana

40 min

Temps

4 persones persones

Racions

Difícil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Servir en safata calenta.Servir en safata calenta.

Ingredients

  • 2 quilos d'espinacs
  • 100gr de pernil magre
  • 150gr de Panses Borges
  • 100gr de Pinyons Borges
  • 1 dent d'all
  • Sal
  • Pebre

Panses de temporada

Pinyons

Pas a pas

  1. Pas 1

    Tallar i rentar bé els espinacs (heu de tenir cura que no quedi gens de terra).
    Posar a bullir els espinacs amb molt poca aigua i sal uns cinc minuts; tot seguit, deixar escórrer i refredar, premsar-les perquè surti tota l’aigua i tallar-les petites.
    Escalfar oli en una paella grossa, sofregiu l’all i treure’l quan estigui daurat. Posar el pernil tallat a trossets petits, deixar sofregir i tot seguit afegir les panses (sense cues). Quan s’inflin, afegiu els pinyons, deixeu-ho sofregir i, abans que els pinyons adquireixin color, afegir els espinacs.
    Sofregir tot junt a foc lent perquè el conjunt s’escalfi uniformement. Rectificar de sal, assaoneu amb pebre.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later