Receptes

Farfalle amb col ploma (kale) i mango

40 min

Temps

4 persones persones

Racions

Mitjana

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 500 g de pasta (farfalle)
  • 2 grans d’all
  • 1 ceba morada
  • 10-12 fulles de col ploma
  • 2 grapats de pinyons
  • 2 mangos
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Pelem els alls, els laminem i els fregim lleugerament en oli d’oliva verge extra. Piquem la ceba i la coem a foc lent fins que comenci a ser transparent. Aleshores hi afegim les fulles de col ploma, salpebrem, ho remenem una mica i hi afegim aigua. Deixem que cogui durant uns cinc minuts.

    Bullim els farfalle amb molta aigua i sal. Els escorrem bé i els assaonem amb un raget d’oli d’oliva verge extra i pebre. Barregem la pasta amb les fulles de col ploma i els alls i ho remenem bé. Tallem el mango en trossos d’una mida que ens sembli bé i els posem damunt la pasta. Per acabar, torrem els pinyons i els escampem per damunt de tot.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later