Mescla la farina d’espelta amb l’ametlla molta, el llevat i el sucre.
Receptes
Galetes d’espelta i xocolata
Ingredients
- 150 g de farina d’espelta integral
- 80 g d’ametlla molta Borges Natura
- 1 culleradeta de llevat de rebosteria
- 1 cullerada de sucre
- 100 g de mantega freda
- 20 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 50 ml de beguda d’ametlla Borges Natura
- 80 g d’encenalls de xocolata negra (70% de cacau)
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Talla la mantega a daus i afegeix-la al bol (si no és prou manejable, la pots posar uns segons al microones). Tira-hi, també, l’oli d’oliva verge extra i la beguda d’ametlla, i comença a treballar la massa amb les mans. Incorpora-hi els encenalls de xocolata i deixa reposar la massa 20 minuts.
-
Pas 3
Crea boles de massa, aplana–les per donar-los forma de galeta i enforna–les a 180 ºC durant 20 minuts. Deixa les galetes damunt d’una safata de reixa perquè es refredin.