Receptes

Galetes d’espelta i xocolata

30 min

Temps

6 persones

Racions

EASY

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Galetes d’espelta i xocolata

Ingredients

  • 150 g de farina d’espelta integral
  • 80 g d’ametlla molta Borges Natura
  • 1 culleradeta de llevat de rebosteria
  • 1 cullerada de sucre
  • 100 g de mantega freda
  • 20 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 50 ml de beguda d’ametlla Borges Natura
  • 80 g d’encenalls de xocolata negra (70% de cacau)

Beguda d’ametlla

Oli verge extra

Ametlla crua repelada

Pas a pas

  1. Pas 1

    Mescla la farina despelta amb lametlla molta, el llevat i el sucre. 

  2. Pas 2

    Talla la mantega a daus i afegeix-la al bol (si no és prou manejable, la pots posar uns segons al microones). Tira-hi, també, l’oli doliva verge extra i la beguda dametlla, i comença a treballar la massa amb les mans. Incorpora-hi els encenalls de xocolata i deixa reposar la massa 20 minuts. 

  3. Pas 3

    Crea boles de massa, aplanales per donar-los forma de galeta i enfornales a 180 ºC durant 20 minuts. Deixa les galetes damunt d’una safata de reixa perquè es refredin. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later