Escalfa el forn a 200Â ÂşC mentre prepares la massa. Fon la xocolata al microones juntament amb la mantega.
Receptes
Galetes de xocolata i ametlles
Ingredients
- 70 g de xocolata negra (o xocolata amb llet)
- 1 cullerada sopera de mantega
- 30 ml de beguda d’ametlla Borges
- 1 ou
- 70 g de sucre
- 50 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 70 g de cacau pur en pols
- 180 g de farina de blat
- 1 plĂ tan gran i madur
- 120 g d’ametlles Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En un bol, bat la beguda d’ametlla, l’ou i el sucre. Afegeix-hi l’oli d’oliva verge extra i la xocolata desfeta i bat un altre cop.
-
Pas 3
Incorpora el cacau en pols i la farina (tamisats,si és possible), a més del plà tan, i torna a batre-ho tot. Pica les ametlles i tira-les a la massa.
-
Pas 4
Posa paper per a forn en una safata i disposa-hi les galetes amb l’ajuda d’una cullera, deixant sempre espais intermitjos. Sortiran unes 25 galetes.
-
Pas 5
Posa-les al forn durant uns 25 minuts a 190º C. Retira-les i deixa-les refredar a temperatura ambient.