Receptes

Gall d’indi nadalenc… facilíssim!

30 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

4 / 5 (1 votes)

Valoració

Borges - Pavo navideño

Ingredients

  • Un gall dindi de 4 kg
  • 50 ml de vi dolç
  • 100 g de prunes sense pinyol Borges
  • 200 g de pa dur
  • 200 g de cansalada
  • Una poma
  • Sal
  • 50 g de mantega
  • Pebre negre
  • Una ceba
  • Oli d’oliva verge extra Borges

Prunes sense pinyol

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Neteja bé el gall dindi, per eliminar qualsevol resta de plomes.Escalfa el forn a 220 ºC.Amb una xeringa, injecta el vi dolç al pit, les cuixes i les contracuixesdel gall dindi, perquè no s’assequin al forn.

  2. Pas 2

    Per un altre cantó, hidrata en aigua les prunes i el pa dur. Afegeix-hi la cansalada i la poma tallada en trossos petits.Barreja-ho tot bé, escorre l’excés d’aigua i fes-ho servir per farcir el gall dindi.A continuació, cus l’obertura amb fil de cuina.

  3. Pas 3

    Sala el gall dindi, salpica’l amb una mica de pebre negre i ruixa’l amb la mantega fosa.Posa-ho en una safata juntament amb la ceba tallada en rodanxes i deixa-ho coure durant tres hores; a mitja cocció, tapa’l amb paper de plata.

  4. Pas 4

    Un cop fora del forn, deixa que es refredi uns 20 minuts. El pots servir acompanyat d’una amanida o bé tallar unes quantes patates en daus i coure-les a la mateixa safata.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later